ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννυ Μπορίσοβα, Αστυνομία, Βουλγαρία, Δολοφονίες, Σάββας (Στάνισλαβ) Μπαργκαρντζίεφ, Φωτογραφίες,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την τραγική κατάληξη του θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Αννυς, την οποία, όπως όλα δείχνουν σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε ο ίδιος της ο πατέρας.
Ο 27χρονος Σάββας έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στην αστυνομία, ενώ, όλες τις προηγούμενες ημέρες αρνούνταν κατηγορηματικά ότι είχε κάνει κακό στο 4χρονο παιδί του.
Χαρακτηριστικό είναι πως δήλωσε στον δικηγόρο του ότι «τι είναι αυτά που μου λένε; οτι εγώ σκότωσα και τεμάχισα το παιδί μου;».
Περισσότερες πληροφορίες θα έλθουν στο φως την Τρίτη όταν και η αστυνομία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση, ωστόσο, από τις Αρχές εκφράζονται φόβοι πως η σορός της άτυχης μικρής δεν θα βρεθεί ποτέ, καθώς, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο πατέρας τεμάχισε, εβρασε το παιδί σε κατσαρόλα και στη συνέχεια πέταξε τα κομμάτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής!
Χαρακτηριστικό είναι ότι σε βίντεο από την εκπομπή «Φως το τούνελ» της 1ης Μαΐου, ο πατέρας δολοφόνος εμφανίζεται στην εκπομπή και δίνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι έχει συμβεί στο 4χρονο κορίτσι.























































