Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο κελί του παιδοκτόνου και αυτόχειρα Δουρή ο δολοφόνος της Άννυ

Στο κελί του παιδοκτόνου και αυτόχειρα  Δουρή  ο δολοφόνος της Άννυ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας ο 27χρονος «πα-τέρας», που σκότωσε και τεμάχισε το ίδιο του το παιδί, την 4χρονη Άννυ, και στη συνέχεια για να κρύψει τα ίχνη έβρασε με ρύζι τα κομμάτια και τα σκόρπισε σε κάδους στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το protothema.gr, ο δολοφόνος της μικρής Αννυ, που η ιστορία της έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έφτασε στις φυλακές Κέρκυρας, φορώντας κουκούλα, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πηγές από τις φυλακές Κέρκυρας, ο 27χρονος παιδοκτόνος θα διαμένει στο κελί
του Μανώλη Δουρή, όπου θα κρατείται μόνος, προκειμένου να μην έχει επαφή με άλλους κρατουμένους, για λόγους ασφαλείας.

C5FD320388A835D5AD9B8AE607E64F14
Μάλιστα, ο 27χρονος δεν θα προαυλίζεται μαζί με τους υπολοίπους κρατουμένους, αλλά μόνος του τις ώρες που οι άλλοι κρατούμενοι θα βρίσκονται στα κελιά τους, επίσης για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη, τα μέτρα ασφαλείας του θα είναι δρακόντεια, ενώ θα βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση εντός κι εκτός του κελιού του.

Σημειώνεται πως στις φυλακές Κέρκυρας είχε μεταφερθεί αρχικά και ο Μανώλης Δούρης, που καταδικάστηκε για τον θάνατο του 6χρονου γιου του, που στις 31 Δεκεμβρίου του 1993 βρέθηκε νεκρός και κακοποιημένος σεξουαλικά. Οι αρχές αποφάσισαν να τον οδηγήσουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κέρκυρας, όπου διαμορφώθηκε ειδικός χώρος για την κράτησή του. Κατά τη μεταγωγή του, ο Δουρής ξυλοκοπήθηκε αγρίως από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Μάλιστα, όταν κατέβηκε από την κλούβα το πρόσωπο του ήταν αλλοιωμένο κι εκείνος μέσα στα αίματα.

douris-anni-600x275
Στη διαδρομή κακοποιήθηκε, βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από τους βαρυποινίτες που τήρησαν τον άγραφο κώδικα τιμής που επικρατεί στη φυλακή, σύμφωνα με τον οποίο οι παιδοκτόνοι δεν συγχωρούνται. Η κακοποίηση του συνεχίστηκε για καιρό μέσα στη φυλακή. Το κλίμα ήταν τόσο αρνητικό που οι αρχές αναγκάζονταν να τον μετακινούν συνέχεια. Μέσα σε δύο χρόνια ο Δουρής άλλαξε τέσσερα διαφορετικά σωφρονιστικά ιδρύματα.

Στις 24 Φεβρουαρίου του 1996 σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου του, ο Μανώλης Δουρής έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί στις φυλακές της Τρίπολης. Βρέθηκε κρεμασμένος με το καλώδιο της τηλεόρασης…

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλγαρία: Νεκρός Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα

Ιατροδικαστής Γαλεντέρης για δίκη Πισπιρίγκου: «Αδιάσειστο στοιχείο η κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την ενοχή της προτείνει η εισαγγελέας – Το χέρι της έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Ημαθία – Η 37χρονη παιδοκτόνος «ζήλευε εμένα και δυστυχώς την πλήρωσε το μωρό»

Νεκρό βρέφος στην Ημαθία: «Η μάνα είχε κόψει τα φάρμακα» λέει η γιαγιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr