Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πατέρας – φονιάς της Άννυ ντυνόταν τραβεστί και έκανε πιάτσα!

Ο πατέρας – φονιάς της Άννυ ντυνόταν τραβεστί και έκανε πιάτσα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H τραβεστί ερωμένη του παιδοκτόνου “Σάββα”, που μίλησε στην εφημερίδα “Αγορά”, τον περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κοινή τους ζωή. Λέει χαρακτηριστικά:

“Όταν με χτυπούσε, γελούσε μετά. Ποτέ δεν μου είχε ζητήσει συγγνώμη. Με χτυπούσε και μετά μου έλεγε: “Δώσε μου 20 ευρώ να πάρω τσιγάρα”. Δεν γινόταν κάθε μέρα, βέβαια, γι’αυτό δεν έφευγα. Έλεγα μέσα μου, ότι όπως όλες οι οικογένειες έχουν τα προβλήματά τους, έτσι κι εμείς”.

Σε άλλο σημείο περιγράφει: “Ο Σάββας δούλευε ως ζιγκολό. Ποτέ δεν έκανε άλλη δουλειά. Ζιγκολό σε σινεμά του κέντρου και σε σπίτια. Για να καταλάβεις την τρέλα, έβγαινε και ως τραβεστί στη Συγγρού με ψηλή μπότα και φούστα. “Είναι απόκριες” μου έλεγε, “είμαι καρναβάλι”. Τον κοιτούσα στραβά. “Ναι καλά”, λέω από μέσα μου, έτσι ξεκίνησαν όλοι. Κι εγώ καρναβάλι είμαι εδώ και 25 χρόνια”.

Αποτροπιασμό προκαλεί και η περιγραφή της για συγκεκριμένο περιστατικό που δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα του παιδοκτόνου:

“Έφυγα στη Βουλγαρία γιατί είχε πεθάνει η μάνα μου. Αφησα τον Σάββα στο σπίτι να προσέχει τα σκυλιά μου, την Μπέμπα, ένα μικρό μαλτεζάκι που είχε γεννήσει. Γύρισα και το βρήκα γεμάτο πληγές.”Το χτύπησε ένα ποδήλατο” μου λέει. Από τα νεογέννητα έλειπε ένα και μου είπε ότι το πλάκωσαν τα υπόλοιπα και έσκασε. Το μεγάλο σοκ το έπαθα όταν είδα φωτογραφίες με τα κουταβάκια τυλιγμένα με πλαστική μεμβράνη πάνω στο κρεβάτι. Τα είχε σαν σουβλάκια. Νομίζω ήταν έτοιμος να τα βάλει στο φούρνο”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισόβια στην Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Στο Δημαρχείο της Αθήνας ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο τζιχαντιστής Κύριλλος Μόσχας είπε «η Ελλάδα έχασε την κυριαρχία της»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr