ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέσα στους μεταλλικούς σωλήνες που χρησιμοποιούνται για να τραβάει κάποιος τη βαλίτσα μετέφερε σημαντική ποσότητα κοκαΐνης ένας Νιγηριανός, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ειδικότερα αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στο χώρο αφίξεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ηλικίας 39 ετών αλλοδαπό, ο οποίος έφτασε στην χώρα μας από την Νιγηρία, μέσω Καΐρου, μεταφέροντας στις δυο αποσκευές του ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.740 γραμ.
Η κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης, ήταν επιμελώς κρυμμένη εντός των μεταλλικών σωλήνων που χρησιμοποιούνταν για την έλξη των αποσκευών του και για τον σκοπό αυτό ήταν συσκευασμένη σε χάρτινες ράβδους περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία, κατά τέτοιον τρόπο ώστε να προσαρμοσθούν κατάλληλα μέσα σε αυτούς, μέθοδος απόκρυψης που διαπιστώνεται για πρώτη φορά.























































