Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρικιαστικές λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στην Ύδρα

Φρικιαστικές λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στην Ύδρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανατριχίλα φέρνουν οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής δολοφονίας του άτυχου εστιάτορα στην Ύδρα, ο οποίος «έφυγε» μετά από 15 λεπτά βασανιστικής ασφυξίας, εσωτερικής αιμορραγίας και εμφράγματος.

Μάρτυρας κλειδί, που χάρις την ψυχραιμία και την παρατηρητικότητα, είναι η γυναίκα του εστιάτορα η οποία είπε στην κατάθεσή της «Άκουγα τα μουγκρητά του άντρα μου από τους πόνους στον κάτω όροφο του σπιτιού.

Κατάλαβαν ότι του έκαναν βασανιστήρια για να τους πει πού έχει τα χρήματα. Εμένα με είχαν δέσει στην καρέκλα και είχαν φιμώσει. Με φύλαγαν δύο από τους ληστές».

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε πως ο 67χρονος, είχε σπασμένα πλευρά και ρήξη σπλήνας, ενώ η ψυχραιμία και η παρατηρητικότητα της συζύγου έδωσαν στοιχεία στην Αστυνομία.

Η γυναίκα μίλησε για τις σκόρπιες κουβέντες που άκουσε μεταξύ των δραστών και κατάλαβε ότι επρόκειτο για Γεωργιανούς, καθώς στην ταβέρνα απασχολείται ένα ζευγάρι Γεωργιανών.

Η συμμορία των εννιά έφτασε σταδιακά στο νησί το βράδυ του Σαββάτου.

Σχηματίζοντας διαφορετικές παρέες κάθισαν σε διάφορες πλευρές του μαγαζιού με θέα όλες τις πλευρές του δυόροφου σπιτιού που βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα, για να κατασκοπεύσουν τα «τρωτά» σημεία.

Αφού έφαγαν και ήπιαν κανονικά, ακολούθησαν το ζευγάρι στο σπίτι και σκίζοντας τη σήτα του μπάνιου στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μπήκαν μέσα.

Στις 3:30 το ζευγάρι των αρχηγών έφυγε με θαλάσσιο ταξί προς τη Βάρκιζα έχοντας μαζί τα 47.000 ευρώ που είχαν αρπάξει από τον εστιάτορα.

Στις 5 προσπάθησαν να φύγουν και οι υπόλοιποι Γεωργιανοί αλλά δεν υπολόγισαν σωστά και ο αστυνομικός του τμήματος της Ύδρας κάλεσε τον ιδιοκτήτη του θαλάσσιου ταξί και του είπε να γυρίσει αμέσως πίσω.

Όταν το αντιλήφθηκαν αυτό οι Γεωργιανοί άρχισαν να πετούν στη θάλασσα τα κινητά τους τηλέφωνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr