Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις φωτιά για τη Μύκονο – Ο dealer και ο φασίστας εκδότης με το παρατσούκλι «κόκορας»

Αποκαλύψεις φωτιά για τη Μύκονο – Ο dealer και ο φασίστας εκδότης με το παρατσούκλι «κόκορας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πέντε διάλογοι – φωτιά, τους οποίους κατέγραψε η Ελληνική Αστυνομία, μελετούν με ιδιαίτερη προσοχή οι αρχές, ώστε να εντοπίσουν τους «εγκεφάλους» του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και πορνείας στη Μύκονο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν προκύψει από την προανάκριση, οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι δύο προφυλακισμένοι ως μέλη του κυκλώματος (o 34χρονος απότακτος λιμενικός και ο 33χρονος που είχε συμμετάσχει στη ληστεία υποκαταστήματος τραπέζης στο «Ελ. Βενιζέλος») ήταν οι ενδιάμεσοι σύνδεσμοι ενός μεγαλύτερου κυκλώματος, το οποίο έχει ως βάση του τα νότια προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», πέρα από τον έμπορο που προμήθευε την καθαρή κοκαΐνη, οι αρχές εξετάζουν πολύ προσεκτικά και την περίπτωση ενός ακόμη ατόμου με το όνομα “Χρήστος” το οποίο προμήθευε με call girls τους Σαουδάραβες και τους επιχειρηματίες και θεωρείται από τις αρχές ο άνθρωπος – «κλειδί» για την εξάρθρωση της σπείρας.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, πρόκειται για νεαρό άτομο που κινείται με μεγάλη άνεση στα κοσμικά στέκια της Αθήνας.

Όπως προκύπτει από τους διαλόγους τα εκδιδόμενα κορίτσια αμείβονταν με 100 ευρώ τη βραδιά το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι στη Μύκονο η αμοιβή τους έφτανε ακόμα και τα 1000 ευρώ.

Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο ιδιοκτήτης ακροδεξιάς ιστοσελίδας φιλικά προσκείμενης στη Χρυσή Αυγή, στα γραφεία του οποίου στο Κολωνάκι είχε πραγματοποιηθεί επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό πριν από δύο χρόνια.

Το εν λόγω άτομο φέρεται να αγόραζε ναρκωτικά με το κωδικό όνομα ‘κόκορας’.

Ακόμα, στις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από τις αρχές ακούγονται να παραγγέλνουν ναρκωτικά μεταξύ άλλων και ένας εκπρόσωπος γνωστού εκδοτικού οίκου, ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείο και μια υπεύθυνη εταιρίας κοσμημάτων.

Το κύκλωμα εξυπηρετούσε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες της εβδομάδας τους πελάτες του, κάνοντας, μάλιστα, ντελίβερι τα ναρκωτικά σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, με έξτρα χρέωση 100 ευρώ.

Στο πελατολόγιο περιλαμβάνονται επιφανείς επιχειρηματίες καθώς και ζάμπλουτοι Σαουδάραβες και Λιβανέζοι.

Όταν οι πελάτες ρωτούσαν αν είναι καλή η ποιότητα των ναρκωτικών τους απαντούσαν: “Τα καλύτερα που έχεις δοκιμάσει. Αν δεν σου αρέσει θα σου δώσω πίσω τα λεφτά σου”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr