Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαροπαλεύει νεαρός από ξυλοδαρμό μπράβου στη Μύκονο

Χαροπαλεύει νεαρός από ξυλοδαρμό μπράβου στη Μύκονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπράβος σε beach bar της παραλίας Super Paradise στη Μύκονο, έσπασε στο ξύλο Κύπριο πελάτη ο οποίος με ελικόπτερο μεταφέρεται στο Θριάσειο νοσοκομείο δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θερμόαιμος «σεκιουριτάς», όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το protothema.gr εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής, μετά το επεισόδιο, ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο υπεύθυνος της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία και αναστάτωση στο νησί των ανέμων καθώς ο νεαρός Κύπριος, 31 ετών και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, χαροπαλεύει ενώ η ματωμένη ιστορία θυμίζει την υπόθεση του Αυστραλού Ντουζόν που πριν μερικά χρόνια είχε γίνει παγκόσμιο θέμα.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30. Το θύμα, μαζί με φίλους του προσπάθησε να μπει στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ και έτσι ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

Για αδιευκρίνιστους λόγους και έχοντας χάσει την ψυχραιμία του και κάθε έλεγχο γρονθοκόπησε ανελέητα τον νεαρό ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο μπράβος μετά τον ξυλοδαρμό εξαφανίστηκε ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Θριάσειο νοσοκομείο της Αθήνας όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Είχε βγει για ραντεβού με τη γυναίκα του

Ο 31χρονος με καταγωγή από την Κύπρο είναι μόνιμος κάτοικος Μυκόνου και εργάζεται ως ταπετσιέρης. Σύμφωνα με τον πεθερό του, Χρήστο Κλεάνθους, ο άντρας επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί για να βγει βόλτα με την σύζυγό του έπειτα από πολύ καιρό, αλλά κανείς δεν περίμενε τι θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια του ρομαντικού ραντεβού.

Σύμφωνα πάντα με όσα είπαν στον πεθερό του, ο οποίος είναι γιατρός και πρώην διευθυντής του κέντρου υγείας του νησιού, όλα συνέβησαν όταν προέκυψε μια παρεξήγηση και ο σεκιουριτάς του μαγαζιού του επιτέθηκε, χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι έχει ένα κάταγμα, ένα τεράστιο αιμάτωμα και τρεις αρτηρίες κομμένες.

«Γιατί το παιδί μας ο νέος Ντούζον;»

Συντετριμμένοι, πάντως, από τα άσχημα νέα οι γονείς του 31χρονου Κύπριου, δεν μπορούν να καταλάβουν τι οδήγησε το χέρι του μπράβου, να χτυπήσει με τόση βιαιότητα το παιδί τους, σε μια υπόθεση που κατά τους ίδιους θυμίζει πολύ την περίπτωση του Ντουζόν Ζάμιτ ο οποίος τον Αύγουστο του 2008 έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Το κατοχικό ψευδοκράτος των αποσχιστών στην Κύπρο πανηγυρίζει με τα «κατορθώματα» της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr