Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπαράσσει το μωρό του Βαγγέλη Πέππου: “Μπαμπά, μπαμπά λέει και εγώ… δεν μπορώ!”

Σπαράσσει το μωρό του Βαγγέλη Πέππου: “Μπαμπά, μπαμπά λέει και εγώ… δεν μπορώ!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ο 25χρονος πορτιέρης που αναζητούνταν για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου Βαγγέλη Πέππου, έξω από beach bar στην παραλία Super Paradise, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Θριάσειο Νοσοκομείο στην Αττική όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο από το νησί.

Ο 25χρονος, τον οποίο αναζητούσε η Αστυνομία, με την παρέλευση του Αυτοφώρου, μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερος αφέθηκε τη Δευτέρα και ο 34χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι που επόπτευε το beach bar.

Και οι δύο είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού.

Με βάση αστυνομικές πηγές, στη διάρκεια επεισοδίου για αδιευκρίνιστους έως τώρα λόγους, ο 34χρονος χαστούκισε τον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο, ενώ ο 25χρονος τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Κύπριος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να νοσηλεύεται τώρα σε κώμα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από πτώση στο έδαφος που προκλήθηκε από γροθιές.

Η Αφροδίτη Κλεάνθους, σύζυγος του Πέππου, ξεσπά

Η γυναίκα του, η οποία βρισκόταν στο μαγαζί την ώρα του τραγικού περιστατικού, ξεσπά σε μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ο άντρας μου Βαγγέλης Πέππος, ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο 2 ετών γιος μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε Εντατική της Αθήνας σε κώμα, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε από χτυπήματα από γνωστό φρουρό ασφαλείας του πολύ γνωστού και μοναδικού μαγαζιού που αγαπήσαμε πάνω σ’ αυτό το νησί. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να ‘στε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ’ αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου».

Ο 31χρονος και η σύζυγός του είναι μόνιμοι κάτοικοι Μυκόνου. Εκείνος εργάζεται ως ταπετσιέρης κι εκείνη, όπως αναφέρει στο Facebook, σε ένα μαγαζί στη συγκεκριμένη περιοχή του νησιού.

Πώς έγινε η φασαρία που κατέληξε σε ξυλοδαρμό

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής. Ο 31χρονος μαζί με τη σύζυγό του και άλλους φίλους του προσπάθησε να μπει στο γνωστό και κοσμικό μπαρ-κλαμπ Super Paradise της Μυκόνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο Β. Πέππος διαπληκτίστηκε με έναν άλλο Κύπριο που βρισκόταν στο μαγαζί.

Το συμβάν, προκάλεσε την… επέμβαση των φρουρών ασφαλείας του κλαμπ, που έβγαλαν έξω τον 31χρονο Βαγγέλη για να τον ηρεμήσουν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, για αδιευκρίνιστους λόγους και έχοντας χάσει την ψυχραιμία του και κάθε έλεγχο, ο φρουρός ασφαλείας γρονθοκόπησε τον νεαρό, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο μπράβος, μετά τον ξυλοδαρμό εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας.

Κατά άλλη εκδοχή, ωστόσο, πρόκειται για ατύχημα, καθώς ο φρουρός ασφαλείας έσπρωξε τον 31χρονο για να τον απομακρύνει, εκείνος έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πίσω μέρος του κεφαλιού του στο κράσπεδο.

Πάντως, τόσο η σύζυγός του που βρισκόταν μαζί του στο μαγαζί, όσο και η παρέα του 31χρονου δεν κατάλαβαν πώς συνέβη το περιστατικό, καθώς και τον λόγο που ξεκίνησε η ένταση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε προηγηθεί φασαρία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού με 25χρονο, υπάλληλο της ίδιας επιχείρησης.

Συντετριμμένοι από τα άσχημα νέα είναι οι γονείς του 31χρονου Κύπριου. Η περίπτωση του γιου τους, άλλωστε, θυμίζει την υπόθεση του Ντουζόν Ζάμιτ, του Αυστραλού που τον Αύγουστο του 2008 είχε πέσει νεκρός μετά την επίθεση από μπράβους που είχε δεχθεί στη Μύκονο…

Τώρα, οι ελπίδες όλων εστιάζονται στο να γίνει καλά ο 31χρονος Βαγγέλης. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Η Αφροδίτη Κλεάνθους και η οργή της στο Facebook

Η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου δεν μπορεί να κρύψει τη στεναχώρια και την οργή της, για τον ξυλοδαρμό του άνδρα της.

Που να το φανταστεί ότι ο άνδρας που τόσο αγαπά θα βρισκόταν να δίνει από τη μία στιγμή στην άλλη αγώνα για τη ζωή του εξαιτίας ενός διαπληκτισμού σε κλαμπ.

Στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη Κλεάνθους ανέβασε στο Facebook αυτή την όμορφη φωτογραφία του γιου της και του άνδρα της με τη λεζάντα “σκοτεινά τυπάκια”. Η ευτυχία της οικογένειάς τους έμοιαζε ολοκληρωμένη. Είναι και η τελευταία ανάρτηση πριν τη μπόρα…

kleanthus

Στη συνέχεια οι αναρτήσεις που ακολουθούν καταγράφουν το δράμα της νεαρής συζύγου και μητέρας…

face_sxolia

Πράγματι, τι μπορεί να πει κανείς σε αυτή τη γυναίκα, που ακούει το μωρό της να ψάχνει τον μπαμπά του;

“Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και το κουράγιο που μου δίνετε. τόσος πολύς κόσμος. Να είστε πάντα καλά. Συγχωρέστε με που δεν μπορώ να απαντήσω στα μηνύματά σας. είναι άπειρα και ειλικρινά δεν είμαι σε θέση. το παιδί μου δεν είναι μαζί μου. βρίσκεται με συγγενικά πρόσωπα γιατί δυστοιχώς δε μπορώ να ανταπεξέλθω.  μπαμπα μπαμπά λέει.  ψάχνει τον μπαμπά του και εγώ… εγώ δε μπορώ δε μπορώ ΔΕ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩ”

Άξιζε για μια φασαρία σε ένα μπαρ, ένα παιδί να χάσει τον μπαμπά του; Πάτε καλά εκεί στη Μύκονο όλοι οι βλαμμένοι;

Για να καταλήξει σε τελευταία της ανάρτηση η ταλανισμένη σύζυγος και μητέρα…

“Είναι πολύ άσχημα. πολύ πάρα πολύ. του μίλησα. ξέρω ότι με ακούει. το ξέρω. Δύο μέτρα άντρα έχω εγώ. θα σηκωθεί. Δε μπορεί να γίνει αλλιώς. θα σηκωθεί”.

kleanthus_fb

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr