Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανοί «πουλούσαν» 24χρονη

Αλβανοί «πουλούσαν» 24χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Αστυνομία, Πορνεία,

Τέσσερις Αλβανοί (21, 21, 22 και 31 ετών) συνελήφθησαν, στις 3 Σεπτεμβρίου στην Ομόνοια, κατηγορούμενοι για σωματεμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας καθώς και για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο 21χρονος συλληφθείς, τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους προσέγγισε 24χρονη από την Αλβανία, μέσω ιστοσελίδας του διαδικτύου, με σκοπό να την στρατολογήσει, με τη χρήση απατηλών μέσων και ψευδών υποσχέσεων, για λογαριασμό των υπόλοιπων συλληφθέντων.

Στις 2 Σεπτεμβρίου τη μετέφερε στην Ελλάδα όπου μετά την άφιξή της την εγκατέστησε σε σπίτι, στο κέντρο της Αθήνας και εκεί παρέμεινε υπό τη συνεχή επιτήρηση τους.

Στη συνέχεια, βραδινές ώρες της ιδίας την οδήγησαν σε ξενοδοχείο του κέντρου και την εξανάγκασαν να πραγματοποιήσει ραντεβού με «πελάτη», έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ, που παρέλαβε ο 31χρονος.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντοπίσθηκε έξω από το ξενοδοχείο ο 31χρονος, ενώ στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίσθηκαν οι υπόλοιποι και συνελήφθησαν.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κάνναβης βάρους 162 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 8.570 ευρώ, ένα σπρέι πιπεριού, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις, εννέα κινητά τηλέφωνα και ένα αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ στο θύμα παρασχέθηκε αρωγή και προστασία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr