Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκαριστικές περιγραφές από μια 38χρονη που ήταν ερωτική σκλάβα 12 χρόνια

Σοκαριστικές περιγραφές από μια 38χρονη που ήταν ερωτική σκλάβα 12 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκ προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που περιέγραψε στους αστυνομικούς μία 38χρονη γυναίκα η οποία επί 16 χρόνια ήταν σκλάβα ενός 50χρονου φωτογράφου στο Γαλάτσι.

Όπως περιγράφει η ίδια ο 50χρονος την εξωθούσε στην πορνεία και την ανάγκαζε σε μια εφιαλτική ζωή, απειλώντας την πως θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο και χτυπώντας την.

«Μου έλεγε ότι είμαι ωραία γυναίκα και μπορεί να με κάνει μοντέλο. Μετά άρχισε ο εφιάλτης» είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

«Είχαμε σκηνές ερωτικού ξυλοφορτώματος, οργίων, κάψιμο με κεριά και σεξ με φρούτα. Έκανα ό,τι ήθελε ο πελάτης ζωντανά.

Υπήρχε κάποιος που έδωσε 5.000 δολάρια γιατί ήθελε κάθε μέρα πριν κοιμηθεί να βλέπει δύο γυμνές γυναίκες να χαστουκίζονται» περιέγραψε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το θύμα.

Επί 12 χρόνια η 38χρονη σήμερα, γυναίκα, ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του 50χρονου, ο οποίος την εξέδιδε, την κακοποιούσε και την εξανάγκαζε σε διάφορες ερωτικές δραστηριότητες.

Ο μαστροπός, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα και η δικογραφία επιστράφηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός και άλλων γυναικών θυμάτων του 50χρονου φωτογράφου.

Η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία της 38χρονης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως κατήγγειλε η 38χρονη, το 2003 ανταποκρίθηκε σε αγγελία για επαγγελματική φωτογράφιση, έναντι χρηματικής αμοιβής και επικοινώνησε με τον κατηγορούμενο, ο οποίος της έκλεισε ραντεβού σε φωτογραφικό στούντιο στην Αθήνα.

Μετα την αρχική φωτογράφιση ο 50χρονος την έπεισε να κάνει και γυμνή φωτογράφιση.

Τότε ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» για τη γυναίκα, αφού από τότε ξεκίνησε να την απειλεί πως θα κοινοποιούσε τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο και σε άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος, αναγκάζοντάς την και σε άλλες γυμνές φωτογραφίες.

Από το 2004, ο 50χρονος, με τις ίδιες απειλές, εξανάγκαζε την γυναίκα να συνευρίσκεται ερωτικά με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, ασκώντας μάλιστα και βία εναντίον της για να κάμψει τις αντιρρήσεις της.

Το 2008 η γυναίκα απελπισμένη τον απείλησε πως θα αυτοκτονήσει, κάτι που άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις του προαγωγού, ο οποίος πλέον την χρησιμοποιούσε μόνο σε γυμνές φωτογραφίσεις.

Το 2014, όμως, την εξανάγκαζε επιπλέον να βγάζει τα ρούχα της μπροστά σε κάμερα ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνδεδεμένου στο διαδίκτυο σε ζωντανή σύνδεση, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπου ο εκάστοτε χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής, διενεργήθηκε αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα και ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος.

Το πρωί της Τρίτης διενεργήθηκε έρευνα, στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του 50χρονου, όπου διακριβώθηκε και ψηφιακά η συμμετοχή του στις παραπάνω πράξεις.

Παράλληλα, σε υπολογιστές, διακομιστές και άλλα ηλεκτρονικά μέσα του 50χρονου, βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο) ερωτικού περιεχομένου που απεικονίζουν – εκτός από την 38χρονη – και άλλες γυμνές γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται να διακριβωθούν.

Τα αρχεία αυτά φαίνεται πως είχαν αποσπαστεί με παρόμοιο τρόπο δράσης, με σκοπό την οικονομική εκμετάλλευση.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποδεικτικά οικονομικών συναλλαγών και καταβολής χρημάτων στο όνομα του 50χρονου από την επίμαχη ιστοσελίδα του διαδικτύου, τα όποια αποδεικνύουν την κερδοσκοπία του από την «διαδικτυακή μαστρωπία».

Τα πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα ερευνάται η εμπλοκή του 50χρονου και σε τυχόν άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι «ξάφρισαν» 315.000 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς – Πώς δρούσαν

Πατέρας πήγαινε για ερωτικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη κι έπαιρνε μαζί την 9χρονη κόρη του

Μεγάλο πρόβλημα στο Ιράκ με την εμπορία ανθρωπίνων οργάνων

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr