Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρομά είχαν ρημάξει τα βόρεια προάστια και όχι μόνο

Ρομά είχαν ρημάξει τα βόρεια προάστια και όχι μόνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο Ρομά, ηλικίας 26 και 16 ετών, οι οποίοι νωρίτερα, μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, είχαν διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στον Άγιο Δημήτριο, συνελήφθησαν στις 5 Οκτωβρίου στην περιοχή του Γουδή, ύστερα από καταδίωξη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται επιπλέον δύο μέλη της σπείρας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει από τον περασμένο Ιούλιο εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, από τις οποίες αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές, κυρίως σε περιοχές των βορείων προαστίων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 18 περιπτώσεις κλοπών στις περιοχές Χαλανδρίου, Νέου Ψυχικού, Βριλησσίων, Πεντέλης, Νέας Ερυθραίας, Νίκαιας και Νέας Ιωνίας.

Επιπλέον εξακριβώθηκε ότι οι δράστες έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ο οποίος τους παρέπεμψε για ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eξαρθρώθηκε κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων – Πώς δρούσε

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr