ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης για την αποφυγή εξαπάτησης του κοινού, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση αποστολής απατηλών μηνυμάτων, μέσω γνωστής εφαρμογής «messenger», σε μεγάλο αριθμό κατόχων έξυπνων κινητών τηλεφώνων.
Αποδέκτες των επίμαχων μηνυμάτων είναι τυχαίοι χρήστες της εφαρμογής, που ενημερώνονται ότι ο κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού κινητής τηλεφωνίας έχει επιλεγεί και έχει κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο γνωστής εταιρίας, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Στη συνέχεια, προτρέπουν τους πολίτες, είτε να επιλέξουν υπερσύνδεσμο που αποστέλλεται στο μήνυμα για να ολοκληρωθεί η αποστολή του τηλεφώνου, είτε να πληκτρολογήσουν την ταχυδρομική τους διεύθυνση, ή τον αριθμό τηλεφώνου τους.
Εάν οι χρήστες πεισθούν και επιλέξουν τον προτεινόμενο τρόπο υποτιθέμενης αποστολής του τηλεφώνου, ενεργοποιούν εν αγνοία τους τη συμμετοχή τους σε συνδρομητική υπηρεσία υψηλής χρέωσης.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συμβουλεύει τους χρήστες που λαμβάνουν τέτοια μηνύματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην απαντούν, να μην καταχωρούν και να μην αποστέλλουν προσωπικά τους στοιχεία ανταποκρινόμενοι στα σχετικά μηνύματα, αφού δεν είναι αληθινά.























































