Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλήρωνε 10.000 ευρώ για να βλέπει να βιάζουν παιδιά!

Πλήρωνε 10.000 ευρώ για να βλέπει να βιάζουν παιδιά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αποκάλυψη μιας από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις βιασμών ανηλίκων μέσω διαδικτύου -και μάλιστα σε «ζωντανή μετάδοση»- κατέληξε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ενας αλλοδαπός 60 ετών, έκανε παραγγελίες για να βλέπει live βιασμούς παιδιών. Από βρέφη λίγων μηνών, έως παιδάκια 7 ετών…

Εβλεπε τους βιασμούς σε «ζωντανή μετάδοση» και πλήρωνε έως 10.000 ευρώ

Ο άνδρας αυτός που εργαζόταν σε εξαγωγική εταιρία ως διευθύνων σύμβουλος και διατηρεί ξενοδοχείο σε χώρα της Ευρώπης, έκανε τις αρρωστημένες παραγγελίες του σε έναν 26χρονο Φιλιππινέζο από τον οποίο ζητούσε να βιάσει πολύ μικρά παιδιά και εκείνος να βλέπει την πράξη από τον υπολογιστή του. Πλήρωνε, μάλιστα, από 1.500 έως 10.000 ευρώ για κάθε «ζωντανή μετάδοση».

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε κατόπιν αξιοποίησης και ανάλυσης πληροφοριών-στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με τις οποίες κάτοχος θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλούσε με άλλους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με την καταβολή ποσού, με αντάλλαγμα είτε τη ζωντανή μετάδοση (live streaming) παιδιών που επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις είτε τη δυνατότητα συνάντησης του ιδίου με παιδιά, με σκοπό την επίτευξη ασελγούς πράξης σε βάρος αυτών.

Τα στοιχεία της έρευνας τέθηκαν υπ’ όψιν της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε σχετική Διάταξη και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από την αξιοποίηση των στοιχείων της έρευνας, προέκυψε η εμπλοκή του 60χρονου αλλοδαπού στην υπόθεση.

Τον Σεπτέμβριο κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήγε στη διεύθυνση που προέκυπτε πως εργάζεται ο 60χρονος, όπου διαπιστώθηκε πως πλέον εργαζόταν και διέμενε μόνιμα στο εξωτερικό σε χώρα της Ευρώπης.

Κατόπιν ενημερώθηκαν, οι αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής χώρας.

Είχε δει 270 Live βιασμούς

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι το χρονικό διάστημα από 23/12/2011 έως και 30/3/2015 ο 60χρονος πραγματοποίησε 284 συναλλαγές στις Φιλιππίνες, που αφορούσαν, είτε τη ζωντανή μετάδοση (live streaming) παιδιών που επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις είτε τη δυνατότητα συνάντησης του ιδίου με παιδιά με σκοπό την επίτευξη ασελγούς πράξης σε βάρος αυτών. Υπολογίζεται ότι είχε δει 270 Live βιασμούς.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας έχει υποβληθεί στις αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Λάρισα: Ένοχος 37χρονος καταστηματάρχης για την απόπειρα βιασμού υπαλλήλου

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι «ξάφρισαν» 315.000 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς – Πώς δρούσαν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr