Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρίσταναν τους δικηγόρους και εξαπατούσαν κόσμο

Παρίσταναν τους δικηγόρους και εξαπατούσαν κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Τρίπολη,

Τους δικηγόρους σε ηλικιωμένους παρίσταναν τρεις δράστες, από τους οποίους αποσπούσαν χρήματα ή χρυσαφικά.

Η αστυνομία εξιχνίασε δύο περιπτώσεις απάτης και 20 περιπτώσεις απόπειρας απάτης, στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης.

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας 26χρονος Βούλγαρος, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές Χανίων.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο άγνωστους συνεργούς του.

Συγκεκριμένα οι δράστες τηλεφωνούσαν σε πολίτες και αφού πρώτα εξακρίβωναν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άτομο, στη συνέχεια παρίσταναν τους δικηγόρους και με το πρόσχημα της παροχής νομικής βοήθειας, για δήθεν τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη το παιδί τους ή κάποιο άλλο συγγενικό τους πρόσωπο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν βαριές σωματικές βλάβες σε ανήλικο, αποσπούσαν χρήματα ή χρυσαφικά.

Από 15 Σεπτεμβρίου έως και 9 Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης, είχαν εξαπατήσει δύο ηλικιωμένους, ενώ είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν ακόμη είκοσι άτομα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 31.690 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Νεκρή με μια ζώνη στο λαιμό βρέθηκε 59χρονη σε διαμέρισμα στον Εύοσμο

Ζωγράφου: Συνελήφθη 54χρονος για τη δολοφονία της μητέρας και της αδελφής του

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr