ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι - Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε από ανακοπή σε ηλικία 54 ετών
Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» - Οι διευκρινήσεις του Ισραήλ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ - Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ
41χρονη καθαρίστρια έκλεβε για 15 χρόνια σεντόνια και τρόφιμα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενέδρα είχαν στήσει δύο κουκουλοφόροι σε γνωστό δικηγόρο έξω από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο.
Η επίθεση σημειώθηκε στις έξι παρά τέταρτο το απόγευμα την ώρα που ο δικηγόρος έβγαινε από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο και επιχειρούσε να επιβιβαστεί στην μοτοσικλέτα του.
Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο δικηγόρος, δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς στα πόδια και έπεσε αιμόφυρτος. Αυτή την ώρα μεταφέρεται σε νοσοκομείο.
Πρόκειται για τον 46χρονο Αργύρη Λίβα που έχει αναλάβει πολλές υποθέσεις από τον αθλητικό χώρο, ενώ ήταν δικηγόρος της Βέροιας στην υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (3-0) και υπερασπίστηκε την ομάδα στην εκδίκαση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όπου αθωώθηκε η Βέροια για τις κατηγορίες ότι ο αγώνας ήταν στημένος.
























































