ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αλβανοί βασάνιζαν τα θύματα τους προκειμένου να τα ληστέψουν και είχαν δράσει σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως στην Αττική, στην Αχαΐα, στην Εύβοια και στην Κορινθία.
Τη σπείρα εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη συλληφθεί επτά άτομα, όλοι υπήκοοι Αλβανίας, ενώ άλλα δύο μέλη της σπείρας, επίσης, Αλβανοί υπήκοοι, βρίσκονται ήδη στις φυλακές, εκτίοντας ποινές για άλλες υποθέσεις. Μάλιστα, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της σπείρας.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έχουν ήδη εξιχνιάσει 13 υποθέσεις και έχουν βρει 35.000 ευρώ και πολλά τιμαλφή, που προέρχονται από τις ληστείες, ενώ το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 250.000 ευρώ.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της σπείρας ήταν χωρισμένα σε δύο ομάδες. Ειδικότερα, η πρώτη ομάδα εισέβαλλε σε σπίτια, αφού προηγουμένως είχαν πληροφορηθεί, πως οι ένοικοί τους ήταν ευκατάστατοι. Η δεύτερη ομάδα δρούσε κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές, θεωρώντας ότι θα ήταν δύσκολος ο εντοπισμός τους από την Αστυνομία.
Χαρακτηριστικό της δράσης των μελών της σπείρας ήταν πως κτυπούσαν τα θύματά τους, ακόμα και αν ήσαν ηλικιωμένοι, ώστε να τους παραδώσουν χρήματα και τιμαλφή. Πάντως, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζονται, διότι δεν αποκλείουν να εμπλέκονται και άλλα άτομα στις ληστείες.























































