ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιλί Καρέλι, Φυλακές Νιγρίτας,


















































Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Η αντίστροφη μέτρηση για μεγάλο ΣΕΙΣΜΟ έχει ξεκινήσει για τον Κορινθιακό Κόλπο
Άφιξη στο Ισραήλ άνω των 250 Εβραίων της Ινδίας της φυλής Μπνέι Μενασέ
Σε τουρκική φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά
Le Parisien Matin: Η Γαλλία πρότεινε στην Ελλάδα να δώσει τα Mirage 2000 στην Ουκρανία και να πάρει Rafale
Σοκ στην Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες στην πρώτη γραμμή λόγω έλλειψης φαγητού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκαπέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας Σερρών, καλεί το Σάββατο σε απολογία η ανακρίτρια Σερρών Γεωργία Τουτουντζή, στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης που διενεργεί για την υπόθεση του θανάτου του 42χρονου Αλβανού βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.
Οι κλήσεις σε απολογία αναμένεται να επιδοθούν αύριο ωστόσο θεωρείται βέβαιο πάντως ότι οι 15 σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα ζητήσουν και θα λάβουν προθεσμίες για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους και να λάβουν οι συνήγοροί τους αντίγραφα του κατηγορητηρίου.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το αδίκημα για το οποίο θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια είναι αυτό της διακεκριμένης περίπτωσης βασανισμού κρατουμένου που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο ανθρώπου.























































