ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε νέα δίκη 36 άτομα για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου το 1999

Σε νέα δίκη 36 άτομα για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου το 1999
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Σκάνδαλο, Χρηματιστήριο,

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την αίτηση του αντεισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, που είχε προτείνει να αναιρεθεί η ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία αθωώθηκαν 36 πρόσωπα εμπλεκόμενα στην υπόθεση με τις μετοχές-φούσκες του Χρηματιστηρίου Αθηνών το 1999.

Έτσι, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, θα δικαστούν και πάλι τα 36 εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση αυτή.

Οι αρεοπαγίτες, έκριναν ότι η επίμαχη εφετειακή απόφαση δεν έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η ποινική νομοθεσία και για το λόγο αυτό την αναίρεσαν.

Τα 36 αυτά εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι επιχειρηματίες, επενδυτές, χρηματιστές και εφοπλιστές που φέρονταν να συνέργησαν στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου με τις μετοχές-φούσκες του 1999 και αντιμετωπίζουν τα κακουργήματα της απάτης και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Χρήστος Σπίρτζης ζητά από τον Άρειο Πάγο ανάσυρση της υπόθεσης των υποκλοπών από το αρχείο και επανεξέταση της

ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών – Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα

Υποκλοπές: Νέες σφοδρές αντιδράσεις για τoν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κων. Τζαβέλλα

Υποκλοπές: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά παραίτηση Τζαβέλλα από τον Άρειο Πάγο

Σκληρή δήλωση Φαραντούρη για υποκλοπές: «Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Τζαβέλλας (…) αυτή τη στιγμή προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία σε αυτούς που τον διόρισαν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr