ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, “Φως στο Τούνελ”, μίλησε ο κυνηγός που βρήκε το πτώμα του άτυχου Κωστή Πολύζου.
Για πρώτη φορά, ανέφερε πως το παιδί πρέπει να το είχαν περιλούσει με καμένα λάδια, για να μην μυρίζει, καθώς το ρούχα του ήταν μαυρισμένα.
«Έκανα ορισμένες ερωτήσεις κι εγώ. Ρώτησα, μάλιστα, τον πατριό του για το αυτοκίνητο, υπήρχε μια κηλίδα λάδια καμένα, μπροστά στην καλύβα που είχε τα μελίσσια και μου είπε ότι άλλαξε τα λάδια του αυτοκινήτου. Πράγμα που δεν ήταν τέσσερα κιλά λάδι καμένο, ήταν πάνω από 20 κιλά, πάρα πολύ.
»Ήταν μια κηλίδα πάνω από δύο μέτρα, τρία. Αυτό δεν το είχαμε πει τότε, όλα στην πορεία βγαίνουν. Πιστεύω ότι το παιδί το είχαν λούσει με τα λάδια τα καμένα, τα ρούχα του παιδιού ήταν μαυρισμένα. Δεν προσπάθησαν να το κάψουν, απλά μήπως το έκαναν για τη μυρωδιά».























































