Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα περίχωρα της Λάρισας οι κάτοικοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους

Στα περίχωρα της  Λάρισας οι κάτοικοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάρισα, Ληστεία,

Την κατάσταση στα χέρια τους, προκειμένου να διαφυλάξουν εαυτούς αλλά και τις περιουσίες τους, αποφάσισαν να πάρουν οι κάτοικοι της Τερψιθέας που βρίσκεται στα περίχωρα της Λάρισας.

Συγκεκριμένα αποφάσισαν την δημιουργία ομάδων περιφρούρησης, αλλά και στην πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών στην περιοχή.

Η απόφαση αυτή ελήφθη σε γενική συνέλευση των κατοίκων της Τερψιθέας, παρουσία του Αντιδημάρχου Σχεδιασμού, Διοίκησης και Εξυπηρέτησης Πολιτών Γεώργιου Σούλτη, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Νικόλαου Καλτσά και του Διοικητή του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Γεώργιου Βασιλείου με θέμα: «Μέτρα για την αντιμετώπιση των κλοπών στη Δημοτική Κοινότητα Τερψιθέας».

Μετά την εισήγηση-ψήφισμα του Τοπικού Συμβουλίου, τις μαρτυρίες και προτάσεις των κατοίκων της Κοινότητας και τις τοποθετήσεις των Αντιδημάρχων και του Διοικητού του Α’ Αστυν. Τμήματος αποφασίσθηκε:

1.Να δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης από εθελοντές, οι οποίες θα συνεργάζονται με την Αστυνομία και θα παρέχουν συνδρομή και πληροφορίες με σκοπό την πρόληψη αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτής της πρότασης δημιουργήθηκε ήδη ομάδα εθελοντών είκοσι (20) ατόμων. Η ομάδα είναι ανοιχτή και δέχεται οποιοδήποτε εθελοντή, ο οποίος μπορεί να το δηλώσει στο Γραφείο της Κοινότητας, τηλέφωνο 2410851288.

2.Να προσληφθεί ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Παράλληλα προτάθηκε από τον Πρόεδρο και δημιουργήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τρεις τοπικούς συμβούλους και πέντε κατοίκους, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνεδρίαση την Πέμπτη 25/02/2016. Έργο της επιτροπής η δημιουργία των ομάδων περιφρούρησης και να διερευνήσει κόστη και τρόπο πληρωμής για την πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Λάρισα – Μήτερα θύματος Τεμπών σε υπουργό Δ. Παπαστεργίου: «Κάντε το καθήκον σας» (βίντεο)

Νοσοκομείο «Μεταξά»: Συνελήφθη 43χρονη για κλοπές – Τραυμάτισε μια νοσηλεύτρια και έναν αστυνομικό

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Εξάρχεια: Ο ένας λήστευε γυναίκα κι ο άλλος προσπάθησε να τη βιάσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr