Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Mπουμπούκι” 43χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε 6χρονη και πορνογραφία ανηλίκων

“Mπουμπούκι” 43χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε 6χρονη και πορνογραφία ανηλίκων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για αποπλάνηση ενός εξάχρονου κοριτσιού αλλά και πορνογραφία ανηλίκων συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Κιλκίς ένας 43χρονος άντρας.

Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του δράστη μετά από καταγγελία των γονέων της εξάχρονης, σύμφωνα με την οποία στις αρχές του τρέχοντος μήνα και σε περιοχή του Νομού Κιλκίς ο 43χρονος ασέλγησε σε βάρος του παιδιού, ενώ έπειτα από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, είδαν ότι η δράση του δεν σταματούσε εκεί καθώς εντόπισαν πορνογραφικό υλικό, το οποίο αντάλλασε με μια άλλη ανήλικη.

Πιο αναλυτικά, ο 43χρονος, αντάλλασσε με ανήλικη, πορνογραφικό υλικό, ενώ επιπρόσθετα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του, προέβη και σε ασελγείς πράξεις, σε βάρος ενός μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και «πορνογραφίας ανηλίκων».

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με έτερο 17χρονο (σήμερα) κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του 43χρονου δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υ.Ε.Ε.Β.Ε., για την περαιτέρω εξέτασή τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Κάποια στιγμή η πορνεία ανηλίκων θα κάνει μεγάλο μπαμ στην Ελλάδα» – Το προφίλ των συλληφθέντων και η 25χρονη Μαρία

Η 25χρονη Μαρία, η «αρχηγός» του κυκλώματος μαστροπείας στην Αθήνα – Τρία ερωτικά ραντεβού την εβδομάδα για κάθε κορίτσι

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr