Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χειροπέδες σε εμπλεκόμενο στο παραδικαστικό κύκλωμα

Χειροπέδες σε εμπλεκόμενο στο παραδικαστικό κύκλωμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα ένας 48χρονος Ελληνας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο (2) επιπλέον μέλη, μία 37χρονη γυναίκα και ένας 51χρονος άνδρας, υπήκοοι Κύπρου, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, υπεξαίρεση, απάτη και κατάχρηση του Δημοσίου. Τα εντάλματα αφορούν την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος και την πώληση ακινήτων στο Ψυχικό.

Ειδικότερα, ο 48χρονος, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), βρέθηκε να έχει στην κατοχή του είκοσι (20) κάρτες, αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων, τρίτων προσώπων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -9.595- ευρώ, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει στο παρελθόν διάφορα αδικήματα και τα παράνομα έσοδα που είχαν αποκομίσει προσπαθούσαν να «νομιμοποιήσουν», μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος της ημεδαπής και της αλλοδαπής.

Ο ρόλος του 48χρονου ήταν να προβαίνει, κατ’ εντολή του 51χρονου αναζητούμενου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε αναλήψεις χρηματικών ποσών από διάφορα ΑΤΜ, με τη χρήση των καρτών.

Στην κατοχή του καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Το χρηματικό ποσό των 9.595 ευρώ, είκοσι κάρτες τραπεζών, εντεκα αποδεικτικά τραπεζικών συναλλαγών, δώδεκα αποδείξεις από ΑΤΜ, τέσσερα κινητά και ένα μαχαίρι

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παραδικαστικό κύκλωμα: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία – Φυγοδικούσε 19 χρόνια

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Εντοπίστηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση, που διέπραξε 4 ανθρωποκτονίες στην Ελλάδα – Μια σύλληψη

Θα πουλούσαν πλαστούς πίνακες Πικάσο, Τσαρούχη και άλλων έναντι 4,4 εκατ. ευρώ

Συνελήφθη 40χρονος Βούλγαρος στον Έβρο που παρίστανε τηλεφωνικά τον γιατρό κι έκλεψε 5.000 από ηλικιωμένο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr