Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρουπακιάς σε αστυνομικό: «Είμαστε δικοί σας αλλά μην το πείτε πουθενά»

Ρουπακιάς σε αστυνομικό: «Είμαστε δικοί σας αλλά μην το πείτε πουθενά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο αστυνομικός ο οποίος ήταν οδηγός του περιπολικού στο οποίο οδηγήθηκε, ο Γιώργος Ρουπακιάς αμέσως μετά τη σύλληψή του.

Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν ήρεμος και κάπνιζε και όταν τον ρώτησαν γιατί μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα εκείνος απάντησε: «Την έπεσαν σε κάποιο δικό μας».  Όπως είπε ο μάρτυρας, σε ερώτηση που του έκαναν για το εάν ήταν οπαδός του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, καθώς πίστευαν πως επρόκειτο για συμπλοκή οπαδών των δύο ομάδων,  ο ίδιος απάντησε: «Είμαστε της Χρυσής Αυγής, είμαστε δικοί σας αλλά μην το πείτε πουθενά».

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως αμέσως ενημέρωσαν το Κέντρο ότι η συμπλοκή δεν αφορά φιλάθλους και «ψάχνουμε άτομα της Χρυσής Αυγής».

Σε ερωτήσεις της προέδρου ο αστυνομικός κατέθεσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς «είπε επί λέξει είμαι της Χρυσής Αυγής», προσθέτοντας πως κανείς δεν επιχείρησε να αποσπάσει τον κατηγορούμενο από τα χέρια της αστυνομίας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σε κάθε περίπτωση ότι ο Χρυσαυγίτης δολοφόνος τη στιγμή εκείνη δηλώνει ευθέως ότι αντιλαμβάνεται τους αστυνομικούς ως “δικούς τους” όπως και το ότι σε αντιδιαστολή με το γεγονός πως από την αρχή η αστυνομία μίλησε για Χρυσή Αυγή, συγκεκριμένο ΜΜΕ στην αρχή “πούλησε” την εκδοχή της δολοφονίας “για το ποδόσφαιρο”…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr