ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ προκαλεί η εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, καθώς δράστης της δολοφονίας του 14χρονου είναι ο συνομήλικος φίλος του, με τον οποίο επέστρεψαν μαζί από την απογευματινή τους βόλτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο ανήλικος δράστης ομολόγησε τελικά το έγκλημα, όταν μαζί με τους γονείς του, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ και οι αρμόδιοι ερευνητές της αστυνομίας είπαν ότι ταυτοποιήθηκε πως το έγκλημα το τέλεσε ο 14χρονος.
Αρχικά ο ανήλικος είχε ισχυριστεί ότι χώρισαν με το θύμα και μετά δεν τον είδε ξανά.
Αν και από την αστυνομία δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες, φαίνεται ότι τόσο το πεταμένο μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος όσο και το ξένο γενετικό υλικό στα νύχια του άτυχου 14χρονου, ήταν τα στοιχεία που «μίλησαν» και αποκάλυψαν τον δράστη, καθώς ο τρόπος του φονικού χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή ως «ερασιτεχνικός».
Καθώς φαίνεται, το έγκλημα μεταξύ των δύο ανήλικων φίλων έγινε για ασήμαντη αφορμή, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται από τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας.
Εκτός από τα αποδεικτικά στοιχεία του μαχαιριού και του γενετικού υλικού που έχουν στη διάθεση τους οι διωκτικές αρχές, οι άνδρες του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών της Θεσσαλονίκης «χτένισαν» και το περιεχόμενο μιας κάμερας κλειστού κυκλώματος, η οποία είναι τοποθετημένη σε σπίτι, από το οποίο πέρασε ο 14χρονος.























































