ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λυτούς και δεμένους έχει βάλει η Αστυνομία προκειμένου να συλλάβει έναν 35χρονο Αλβανό, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου καβγάδισε με τη γυναίκα του και την αδελφή της σε παραλιακό κεντρικό δρόμο της Σητείας, στην Κρήτη, τραυματίζοντας σοβαρά τη δεύτερη με μαχαίρι, μπροστά στους έκπληκτους περαστικούς.
Τα εστιατόρια και τα άλλα καταστήματα της παραλιακής λεωφόρου ήταν γεμάτα κόσμο, όταν ακούστηκαν οι κραυγές των δυο γυναικών που εργάζονται σε ένα από αυτά.
Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 35χρονος κατάφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές την άτυχη κουνιάδα του σε διάφορα σημεία του σώματός της, από το θώρακα μέχρι το μηρό.
Η τραυματισμένη γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.























































