ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπελόκηποι, Κακοποίηση Ανηλίκου, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός 40χρονου Αλβανού, για ασελγείς πράξεις σε 11χρονο κορίτσι, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης (30/8) στους Αμπελόκηπους.
Ο αλλοδαπός υπήκοος προφασίστηκε τον γυμναστή και παρέσυρε το μικρό κορίτσι σε παγκάκι προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του.
Την καταγγελία έκανε διερχόμενος πολίτης, ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν στην περιοχή. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς το μέρος του 40χρονου Αλβανού, τον οποίο συνέλαβαν μετά από καταδίωξη.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.























































