ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Nα “λαδώσουν” θύματα επιθέσεων Χρυσαυγιτών για να κλείσει είπε στην κατάθεσή του την Παρασκευή ένας από τους Αιγύπτιους ψαράδες. Ο μάρτυρας Αμπουζίντ Εμπάρακ, που στις 12 Ιουνίου 2012 δέχθηκε σφοδρή επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών στο σπίτι που διέμενε, αναφέρθηκε σε πρόταση από την πλευρά των δραστών να τους δώσουν χρήματα.
Απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης ο μάρτυρας υποστήριξε, πως ο φίλος του ο Αχμέτ του είπε ότι κατά τη διάρκεια που ο ίδιος νοσηλευόταν, τον είχε πλησιάσει κάποιος που σχετιζόταν με τους δράστες της επίθεσης, προτείνοντάς του να τους δώσουν χρήματα για να μην προχωρήσει η υπόθεση.
Ο μάρτυρας είπε, πως ο φίλος του Αχμέτ – σύμφωνα με τα λεγόμενά του -, αρνήθηκε την πρόταση, απαντώντας πως ο Εμπάρακ Αμπουζίντ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και θα αποφασίσουν όταν βγει από το νοσοκομείο. Από τότε, υποστήριξε ο μάρτυρας, δεν ξαναέγινε προσέγγιση. Η δίκη θα συνεχιστεί την Δευτέρα.























































