ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% - ΕΛΑΣ 16,2% - ΠΑΣΟΚ 11%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν έχει προηγούμενο η εμπειρία τρόμου που βίωσαν δυο γυναίκες, την ώρα που κοιμόντουσαν στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμά τους στο Βόλο.
Η μια από αυτές ξύπνησε από… ερωτικά χάδια και είδε μπροστά της έναν έφηβο που είχε τρυπώσει από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα!
Η 32χρονη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει πανικόβλητη, ξυπνώντας και την 36χρονη συγκάτοικό της με αποτέλεσμα ο ερωτύλος εισβολέας (που ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω) να πανικοβληθεί και να τραπεί σε φυγή.
Ωστόσο, οι δυο γυναίκες από την Αλβανία τον αναγνώρισαν καθώς ο 16χρονος Πακιστανός κατοικεί σε κοντινό σπίτι και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του στην Ασφάλεια.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον θερμόαιμο ανήλικο, αλλά τον βρήκαν αφού είχε περάσει το αυτόφωρο και δεν τον συνέλαβαν.
Όμως, υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου την δικογραφία που συνέταξαν σε βάρος του με κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.























































