ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βιασμός, Λέσβος, Μετανάστες, Ομαδικός Βιασμός, Πακιστάν, Πακιστανοί, Πρόσφυγες,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της είδησης του ομαδικού βιασμού του 16χρονου Πακιστανού, τα χαράματα της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο χώρο που κρατούνται οι ανήλικοι και ασυνόδευτοι πρόσφυγες, στο hot spot της Μόριας, από τέσσερις 17χρονους ομοεθνείς του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, σε βάρος των τεσσάρων 17χρονων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκου.
Οι τέσσερις, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποίησαν βία κατά του 16χρονου, τον οποίο απειλούσαν με σιδερένιους λοστούς, ενώ επιπλέον κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τις πράξεις τους.
Μάλιστα, τα τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποίησαν, κατασχέθηκαν και αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας μια και αποδεικνύουν την αποτρόπαια πράξη τους.
Ο 16χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, παρουσία παιδοψυχολόγου. Nωρίς σήμερα το πρωί, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων, παραιτήθηκαν αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.























































