ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ύποπτη» διάρρηξη σε δημαρχείο στη Φθιώτιδα ενώ απασχολούσε το ΣΔΟΕ

«Ύποπτη» διάρρηξη σε δημαρχείο στη Φθιώτιδα ενώ απασχολούσε το ΣΔΟΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H διάρρηξη έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο παλιό δημαρχείο της Σπερχειάδας που τώρα στεγάζει υπηρεσίες του Δήμου Μακρακώμης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr οι «ποντικοί» δεν ήθελαν να κλέψουν κάποια πράγματα αξίας.

Το μόνο που έκαναν ήταν να πάνε στο υπόγειο του παλιού δημαρχείου και να κλέψουν το αρχείο που είχε μέσα εντάλματα πληρωμών. Οι πληροφορίες λένε ότι τα εντάλματα που εκλάπησαν αφορούσαν πληρωμές από το 2014 και πριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό καιρό είναι σε εξέλιξη έλεγχος του ΣΔΟΕ στο συγκεκριμένο δήμο και ότι τα πρόστιμα πέφτουν βροχή. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην τοπική κοινωνία λένε ότι η διάρρηξη έγινε για να εξαφανιστούν κάποια στοιχεία πριν αυτά πέσουν στα χέρια των ράμπο του ΣΔΟΕ.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και όταν γινόταν έλεγχος από το ΣΔΟΕ στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας. Τότε κάποιοι άγνωστοι είχαν διαρρήξει τα γραφεία του Ε.Κ. και είχαν κλέψει τα βιβλία των πρακτικών του Δ.Σ και άλλα έγγραφα.

Για τη διάρρηξη στο παλιό δημαρχείο Μακρακώμης ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αίγιο: Συνελήφθη ο 65χρονος Ιταλός για τους φόνους της συντρόφου του και του γιου της

Αίγιο: Ο 65χρονος Ιταλός διώκεται για τη δολοφονία της συντρόφου του και του γιου της

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του – Την έπεσε και σε 21χρονο τουρίστα

Αίγιο: Μητέρα και ο 26χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr