ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού
Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως... «Μακεδονίας» - Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί
Η Ιορδανία αποκαλύπτεται ως «μυστικός εταίρος» στον πόλεμο κατά του Ιράν
Το Ισραήλ θα επενδύσει 95 δισ. δολάρια σε εγχώρια αμυντική βιομηχανία - Αναπτύσσει δικά του αεροσκάφη και drone
Το Ισραήλ ανέπτυξε στρατεύματα και όπλα λέιζερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εγκληματική ομάδα που έκλεβε αυτοκίνητα συγκεκριμένου τύπου και στη συνέχεια τα πωλούσε αποσυναρμολογημένα ως ανταλλακτικά εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής προχωρώντας σε δύο συλλήψεις.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν το Σάββατο στη Γλυφάδα ένας 26χρονος και ένας 31χρονος που λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.
Τα μέλη της σπείρας είχαν διακριτούς ρόλους, ως προς τον εντοπισμό, την επιτήρηση του χώρου και την κλοπή των οχημάτων και διέθεταν ειδικό εξοπλισμό για την παράκαμψη των συστημάτων ασφαλείας των αυτοκινήτων.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, εξοπλισμός για την παράκαμψη των συστημάτων ασφαλείας των αυτοκινήτων και ένα πιστόλι τύπου replica.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 11 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βούλας και του Αλίμου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.























































