ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Captagon, ISIL, ISIS, Εγκληματική Οργάνωση, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ναρκωτικά, Πέτρος Μαντούβαλος, Τζιχαντιστές,


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ήταν ο συνταξιούχος αστυνομικός, που κατηγορείται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που παρασκεύαζε στην Αττική και διακινούσε το αμφεταμινούχο χάπι Captagon, γνωστό ως «το ναρκωτικό των τζιχαντιστών».
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο 53χρονος Αθανάσιος Μπαλασάκης γνωστός στην εγκληματική οργάνωση ως «Σάκης» ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό «Ανατροπή στην Αττική» του Πέτρου Μαντούβαλου ( που έλαβε 32.478 ψήφους (2%) στις περιφερειακές εκλογές του 2014, με αποτέλεσμα να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος μόνο ο επικεφαλής του.
Να σημειωθεί ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός διαφεύγει, όπως και ένας Αλβανός και ένας Τούρκος, τη σύλληψη.
Και οι τρεις κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
























































