Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καρέ-καρέ η καταδίωξη και σύλληψη δύο ιερόσυλων στα Καλύβια

Καρέ-καρέ η καταδίωξη και σύλληψη δύο ιερόσυλων στα Καλύβια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο αδέλφια από τη Λαμία που είχαν ρημάξει τις εκκλησίες και τα νεκροταφεία της περιοχής συνέλαβαν χθες οι τοπικές Αρχές.

Όπως αναφέρει το φωτορεπορτάζ του LamiaReport, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε την Πέμπτη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν οι δύο νεαροί πήγαν να διαρρήξουν την εκκλησία στο Αμούρι Λαμίας.

Οι ιερόσυλοι έγιναν αντιληπτοί από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ενημέρωσε την άμεση δράση. Οι αστυνομικοί που κινητοποιήθηκαν άμεσα εντόπισαν το αυτοκίνητο στην περιοχή των Καλυβίων στη Λαμία. Οι νεαροί προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητο, αλλά όταν είδαν ότι δεν τα κατάφερναν, το παράτησαν και άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν.

Οι κάτοικοι στα Καλύβια έβλεπαν έκπληκτοι τους αστυνομικούς να καταδιώκουν τους νεαρούς στα στενά και τις αυλές, χωρίς ωστόσο να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ο ένας από τους δράστες εγκλωβίστηκε σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο και τελικά έπεσε στα χέρια των αστυνομικών. Ο αδελφός του είχε λουφάξει μέσα στα ψηλά αγριόχορτα ενός χωραφιού, αλλά τον είχε δει ένας από τους κατοίκους της περιοχής και έτσι βρέθηκε γρήγορα και αυτός με χειροπέδες, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του LamiaReport.

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το αυτοκίνητο και σήκωσαν τις κουβέρτες, που είχαν στα πίσω καθίσματα και στο πορτμπαγκάζ, βγήκαν περισσότερα από 40 μπρούτζινα βάζα, τα οποία οι νεαροί Λαμιώτες, είχαν αφαιρέσει από το νεκροταφείο της Υπάτης τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν το μοναδικό νεκροταφείο που είχαν χτυπήσει, αφού όπως όλα δείχνουν είχαν ιδιαίτερη αδυναμία σε εκκλησίες και κοιμητήρια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας συνεχίζουν την έρευνα για να δουν και σε ποιες άλλες παράνομες πράξεις εμπλέκονται τα δυο αδέλφια, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν τις αστυνομικές και Εισαγγελικές αρχές.

lamia4

lamia7

lamia8

lamia9

lamia91

lamia92

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περίπατος για την ΑΕΚ στη Λαμία (4-0)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τη Λαμία και ανέβηκε πάλι μόνος στην κορυφή

ΑΕΚ: Άνετη εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Λαμίας και παραμένει στην κορυφή

Συνελήφθη ζευγάρι στην Άρτα που «σήκωσε» το παγκάρι

Παναθηναϊκός: Η Λαμία του έκοψε βαθμούς μέσα στη Λεωφόρο (2-2)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr