ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη 66χρονου, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 69χρονο αδερφό του και τραυμάτισε την 71 ετών νύφη του, στα Τρίκαλα προχώρησαν την Παρασκευή αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 66χρονος πυροβόλησε, λόγω κτηματικών – οικονομικών διαφορών δύο φορές με κυνηγετικό όπλο τον αδερφό του και τη νύφη του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώτου και τον τραυματισμό της δεύτερη.
Η 71χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Στον χώρο τέλεσης του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης, δύο κάλυκες και ένα μαχαίρι.
Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο τυφέκιο, 2.100 βολίδες αεροβόλου τυφεκίου και 28 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Σε βάρος του 66χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.























































