Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Καταπέλτης” ο Εισαγγελέας: Οι δύο Βουλγάρες σκότωσαν τον ναυτικό και τον έβαλαν στο καταψύκτη

“Καταπέλτης” ο Εισαγγελέας: Οι δύο Βουλγάρες σκότωσαν τον ναυτικό και τον έβαλαν στο καταψύκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Καλλιθέα,

Ο Εισαγγελέας Έδρας, πρότεινε στο πρωτοβάθμιο Κακουργειοδικείο την ενοχή των δύο κατηγορούμενων γυναικών για τον θάνατο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016.

Κατά την απολογία της η 50χρονη σύζυγος του Βασίλη Κοκκινάκη κατέθεσε πως ο 63χρονος έδινε υπνωτικά στο παιδί τους και δεν το μεγάλωνε σωστά.

Πρόεδρος: Πώς βρέθηκε η σορός του στον καταψύκτη;

Κατηγορουμένη: Είχε κλειδιά από το διαμέρισμά μου… Δεν ξέρω, δεν αγόρασα εγώ τον καταψύκτη.

Εισαγγελέας: Είπατε ότι ο πρώην σύζυγός σας είχε αδυναμία σε διάφορα άρρωστα πράγματα… Έπινε, όπως είπατε, κ.α. Γιατί δεν λέτε εδώ αυτό που αιωρείται για σεξουαλική κακοποίηση;

Κατηγορουμένη: Γιατί είναι οι δημοσιογράφοι εδώ και αυτά θα δημοσιευθούν και θα καταστραφεί η ζωή του παιδιού μου… Κινδυνεύει ακόμη και σήμερα.

Εισαγγελέας: Και δεν θα καταστραφεί η ζωή του παιδιού σας αν έρθει εδώ να καταθέσει όπως ζητάτε;

Κατηγορουμένη: (κλάματα)

Εισαγγελέας: Τι είχατε πει στην συγκατηγορουμένη σας παραπάνω για τον πρώην σύζυγό σας;

Κατηγορουμένη: Την είχα ρωτήσει μήπως είχε κανένα γνωστό να απειλήσει τον Κοκκίνη για να μη μου πάρει το παιδί. Ο πρώην σύζυγός μου έδινε υπνωτικά στο παιδί. Το παιδί μου είχε ένα βίντεο που έδινε τον πατέρα του με το εσώρουχο και μεθυσμένο μέσα στο σπίτι.

Το παιδί μου μου έλεγε ότι κάποιος έρχονταν τα βράδια με μια σύριγγα. Είχε μελανιές και σημάδια στο σώμα του.

Κανένας δεν με βοηθούσε γιατί εκείνος είχε την επιμέλεια του γιου μου. Δεν μπορούσα να αποδείξω ότι τον κακοποιούσε, κανένας δεν με άκουγε, γιατί είμαι ξένη.

Το παιδί μου πήγαινε στο σχολείο βρώμικο και μέσα σε ένα χρόνο είχε πάρει 20 κιλά.

Η κοινωνική λειτουργός που τον παρακολουθούσε ήθελε να του κάνει εξετάσεις γιατί κάτι είχε υποψιαστεί.

Πρόεδρος: Σας είχε πει ποτέ κάτι το παιδί για τον μπαμπά του;

Κατηγορουμένη: Μου έλεγε ότι του έδινε ένα χαπάκι και πως του έλεγε ότι ήταν για το πονοκέφαλο. Ήταν όλη την ημέρα ζαλισμένο και κοιμόνταν.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να κηρύξει ένοχες την 50χρονη σύζυγο του ναυτικού, υπήκοο Βουλγαρίας και την 27χρονη συμπατριώτισσα της τονίζοντας πως οι δύο γυναίκες “τέλεσαν την πράξη της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση γιατί είχαν σχέδιο και το εκτέλεσαν”.

Στην αγόρευση του ο εισαγγελικός λειτουργός αναφέρθηκε σε ειδεχθές έγκλημα τονίζοντας πως πρόκειται για ένα από τα χειρότερα στην ιστορικά των ανθρωποκτονιών στην Ελλάδα.

Όπως είπε ο Εισαγγελέας η 50χρονη κατηγορούμενη επέλεξε να “σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της, τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν παντρεμένη” με στόχο να δώσει τέλος στην πολυετή αντιδικία που είχαν για την επιμέλεια του παιδιού τους και να πάρει την υπόλοιπη περιουσία του ναυτικού.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό η 50χρονη λειτούργησε μεθοδικά και φρόντισε να βρει την 27χρονη η οποία την έφερε σε επαφή με τον κατάλληλο άνθρωπο για να εκτελέσουν το θύμα.

Η νεαρή κατηγορουμένη, όπως είπε ο Εισαγγελέας εκφράζοντας την γνώμη που σχημάτισε, ήταν παρούσα όταν δολοφονήθηκε ο ναυτικός.

“Σας καλώ να μην πιστέψετε αυτά που σας είπαν”

Απευθυνόμενος στους ενόρκους ο εισαγγελικός λειτουργός τους συμβούλευσε να μην πιστέψουν την 50χρονη και να μην συγκινηθούν από τα δάκρυα των δύο γυναικών:

“Σας καλώ να μην πιστέψετε αυτά που σας είπαν. Ήταν εκεί. Συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία. Και όλα έγιναν περίπου όπως ειπώθηκαν στην προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία η οποία μετά έγινε δήθεν προϊόν βίας”.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του τρίτου κατηγορούμενου που δικάζεται για υπόθαλψη εγκληματία.

Το έγκλημα σύμφωνα με την δικογραφία, έγινε τον Ιανουάριο του 2015 στο διαμέρισμα που έμενε η 50χρονη με τον ανήλικο γιο που έχει από τον γάμο της με το θύμα.

Ωστόσο το πτώμα του 63χρονου βρέθηκε τυχαία έναν χρόνο μετά, όταν δικαστικός επιμελητής μπήκε στο σπίτι για εξωστική διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί με σφαίρα στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr