Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βλέπουν τον δολοφόνο της Δώρας στις κάμερες του νεκροταφείου

Βλέπουν τον δολοφόνο της Δώρας στις κάμερες του νεκροταφείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θέμα χρόνου είναι πλέον, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η αστυνομία, που είναι στα ίχνη του δράστη, έχει την εικόνα του από κάμερες επιχειρήσεων, που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο.

Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη με 14 μαχαιριές, ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από άλλο σημείο του κοιμητηρίου.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι το στίγμα του κινητού της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στην Ομόνοια, όπου εστιάζονται πλέον οι αστυνομικές έρευνες.

Είναι πολύ πιθανό ο δολοφόνος να έδωσε το κινητό της γυναίκας σε κάποιον κλεπταποδόχο, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η πιθανότερη εκδοχή, όπως έχουν τονίσει, εδώ και ημέρες, έμπειροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αφού δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, είναι η ληστεία μετά φόνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αττική: Συμμορία διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και μέσα σε σχολεία – Συνελήφθησαν 12 άτομα

Πειραιάς: Κορυφώθηκε η πανελλαδική εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια – «Η πρόληψη σώζει ζωές»

Διαμαντής Καραναστάσης: Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής – Του επιβλήθηκε πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος

Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε

Αγρίνιο: Σύλληψη 17χρονου και της μητέρας του μετά από επεισόδιο σε σχολείο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr