ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω άνθρωπο, είναι ανθρωποειδές»

«Δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω άνθρωπο, είναι ανθρωποειδές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο δικηγόρος του ενός από τα θύματα βιασμού του καθ’ομολογία εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση του 32χρονου.

Ο δικηγόρος Γιάννης Μπάκας υπερασπίστηκε μία από τις δύο κοπέλες, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Ένας από τους βιαστές της ήταν ο 32χρονος.

«Δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω άνθρωπο, είναι ανθρωποειδές», είπε ο δικηγόρος, αναφερόμενος στον δράστη.

Ερωτηθείς για την κατάσταση της κοπέλας, είπε ότι, «αν και συγκλονίστηκε, είναι καλά».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι, «αναγκάστηκε να ξαναζήσει αυτά που είχε ζήσει».

Ο δράστης της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου ξεκίνησε την παράνομη δράση του το 2007, όταν μαζί με συνεργούς του είχε προσεγγίσει παρκαρισμένο τζιπ στη Γλυφάδα, όπου βρίσκονταν ένα ζευγάρι, τους πήρε τα χρήματα, κατέβασε το αγόρι και πήρε το αυτοκίνητο για να βιάσει την κοπέλα.

Λίγους μήνες αργότερα, προσέγγισαν με τον ίδιο τρόπο ένα άλλο σταθμευμένο όχημα στο Άλσος Βεΐκου, όπου επίσης βρισκόταν ένα ζευγάρι.

Σε αυτή την περίπτωση έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού, κατέβασαν με τη βία τον άνδρα και πήραν το όχημα μαζί με την κοπέλα και μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας.

Και σε αυτή την περίπτωση το 19χρονο, τότε θύμα, βιάστηκε από τον καθ’ομολογία δράστη της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, απειλώντας την ότι θα της αφαιρέσει τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο

Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους

55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»

Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη

Κυψέλη: Από πρόσφυγας-εθελοντής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας ο 26χρονος Αφγανός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr