ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου ο γνωστός παρουσιαστής για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θέμης Γεωργαντάς, ξεκαθάρισε ότι ουδεμία σχέση έχει με το καρτέλ.
«Ήμουν ετερρόρυθμο μέλος της επιχείρησης Lili Shou και δεν γνώριζα τίποτα για τις δραστηριότητες του βασικού επιχειρηματία», φέρεται να δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ο Θέμης Γεωργαντάς μετέβη στο αστυνομικό τμήμα παρουσία του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, προκειμένου να βρίσκεται στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος – εκδότης της εφημερίδας φιλοξένησε το επίμαχο δημοσίευμα αναζητείται.























































