Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισοδιακή ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ – Προσποιήθηκε τον πελάτη!

Επεισοδιακή ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ – Προσποιήθηκε τον πελάτη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Ληστεία, ΟΠΑΠ, Στυλίδα,

Αντιμέτωποι με ληστήπελάτη ήρθαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και η ηλικιωμένη μητέρα του, στη Στυλίδα.

Συγκεκριμένα ένας 22χρονος Αλβανός προσποιούμενος τον πελάτη, παρέμεινε ως αργά στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στη Στυλίδα πλησίον μάλιστα του Αστυνομικού Τμήματος και όταν έμεινε μόνος του με τους ιδιοκτήτες, τους επιτέθηκε για να τους πάρει τις εισπράξεις!

Ο νεαρός επιτέθηκε χτυπώντας με δύναμη στο κεφάλι τον 55χρονο ιδιοκτήτη, ενώ απώθησε βίαια και την ηλικιωμένη μητέρα του που βρισκόταν επίσης στο πρακτορείο.

Αρπάζοντας όσα χρήματα πρόλαβε, βγήκε από το κατάστημα και προσπάθησε να εξαφανιστεί, πλην όμως οι φωνές του τραυματισμένου ιδιοκτήτη κινητοποίησαν τους περαστικούς που έπιασαν και ακινητοποίησαν τον δράστη.

Σύντομα αστυνομικοί του περνούσαν χειροπέδες, ενώ ο ιδιοκτήτης και η μητέρα του μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»- Πλήθος κόσμου στο πάρτι της ελληνικής αποστολής με το Eurojackpot

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα – Επτά εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες στον νέο κύκλο του προγράμματος

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Την Παρασκευή στις 21.00 η κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ

Το Eurojackpot μοιράζει 115 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Παρασκευής – Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr