ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία σημαντική είδηση αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, ήρθε στο φως.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπάλληλος της εφορίας, όπου εργαζόταν η 32χρονη, κατέθεσε για την υπόθεση στον ανακριτή.
Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανέφερε ότι ο «γνωστός δικηγόρος», τον οποίο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος ονομάζει ως ηθικό αυτουργό, πέρασε από τα γραφεία της ΔΟΥ.
«Ο δικηγόρος… είχε έρθει κάποια στιγμή στην εφορία μας, σε άσχετο χρόνο, αλλά για μία υπόθεση που χειριζόταν άλλος ελεγκτής», ανέφερε ο συνάδελφος της Δώρας Ζέμπερη στον ανακριτική και συμπλήρωσε «Η Δώρα δεν είχε σπουδαίες υποθέσεις, δεν μας είχε πει ποτέ ότι φοβόταν ή ότι είχε δεχθεί απειλές».























































