ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία σημαντική είδηση αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, ήρθε στο φως.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπάλληλος της εφορίας, όπου εργαζόταν η 32χρονη, κατέθεσε για την υπόθεση στον ανακριτή.
Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανέφερε ότι ο «γνωστός δικηγόρος», τον οποίο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος ονομάζει ως ηθικό αυτουργό, πέρασε από τα γραφεία της ΔΟΥ.
«Ο δικηγόρος… είχε έρθει κάποια στιγμή στην εφορία μας, σε άσχετο χρόνο, αλλά για μία υπόθεση που χειριζόταν άλλος ελεγκτής», ανέφερε ο συνάδελφος της Δώρας Ζέμπερη στον ανακριτική και συμπλήρωσε «Η Δώρα δεν είχε σπουδαίες υποθέσεις, δεν μας είχε πει ποτέ ότι φοβόταν ή ότι είχε δεχθεί απειλές».























































