Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο περιβάλλον του «Καράφλα»-«Νταίζη» ή «Σαμπρέλα» ψάχνει η Αστυνομία τους εκτελεστές του Στεφανάκου

Στο περιβάλλον του «Καράφλα»-«Νταίζη» ή «Σαμπρέλα» ψάχνει η Αστυνομία τους εκτελεστές του Στεφανάκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βασίλης Στεφανάκος: Στο περιβάλλον του 44χρονου επονομαζόμενου «Καράφλα» -«Νταίζη» ή «Σαμπρέλα», ο οποίος βρισκόταν σε ανοικτή σύγκρουση με ηγετικά μέλη της Greek Mafia, αναζητούν οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και τους «ενοικιαζόμενους» εκτελεστές του συμβολαίου θανάτου του… βαρόνου της νύχτας, όπως τον χαρακτήριζαν οι αστυνομικοί, Βασίλη Στεφανάκου, όπως γράφει ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στο THE TOC.

Δεύτερος «ύποπτος» είναι, σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς, ο αρχηγός της Ελευσίνας, ορκισμένος εχθρός του Βασίλη Στεφανάκου στο παρελθόν, με εκατέρωθεν πληρωμένες δολοφονίες συνεργατών τους και βομβιστικές επιθέσεις σε επιχειρήσεις συμφερόντων τους.

Ωστόσο, οι τελευταίες αστυνομικές πληροφορίες ήθελαν τους δύο άνδρες να τα «έχουν βρει» μετά από… ειρηνευτικές διαδικασίες!

«Μεξικάνικου» τύπου ήταν η εκτέλεση του 58χρονου Βασίλη Στεφανάκου, έξω από μάντρα πώλησης αυτοκινήτων συμφερόντων του, κοντά στο σπίτι του στη συμβολή της Λ. Αθηνών με την Γ. Παπανδρέου στο Χαϊδάρι, καθώς ο εκτελεστής φέρεται να είχε καλυμμένο το πολεμικό καλάσνικοφ μέσα σε θήκη κιθάρας!

Οι δύο δράστες, επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μάρκας Triumph Tiger, η οποία είχε κλαπεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Προσέγγισαν τον στόχο τους λίγο μετά τις 19.00, την ώρα που εκείνος επιβιβαζόταν στην μαύρη Μερσεντές, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν θωρακισμένη.

Όταν ο Βασίλης Στεφανάκος έκατσε στη θέση του οδηγού, σχεδόν ταυτόχρονα ο εκτελεστής άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού πριν αυτή κλειδώσει και πυροβόλησε τον στόχο του τουλάχιστον 22 φορές με το πολεμικό καλάσνικοφ που νωρίτερα είχε βγάλει από την θήκη της κιθάρας που ήταν κρυμμένο.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στην μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα προς την περιοχή του Ασπροπύργου.

Ο θάνατος του Βασίλη Στεφανάκου ήταν ακαριαίος. Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής επιχείρησαν να συλλέξουν μαρτυρίες και στοιχεία, όπως και υλικό από κάμερες ασφαλείας, που θα βοηθήσουν τις έρευνες, ενώ οι κάλυκες του πολεμικού όπλου μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστικές εξετάσεις.

Την ώρα της δολοφονίας, στο εσωτερικό της επιχείρησης και στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγος και ο αδερφός του θύματος.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρουν πως ο 58χρονος είχε πάντα μαζί του κάποιον συνοδό ασφαλείας μετά και την αποφυλάκισή του το καλοκαίρι του 2016, χωρίς να έχει διευκρινιστεί γιατί την συγκεκριμένη στιγμή δεν ήταν μαζί του, εκτός και αν ήταν μια «έκτακτη» έξοδο, που μπορεί να… σκηνοθετήθηκε από τους ηθικούς αυτουργούς χρησιμοποιώντας κάποιο δόλωμα!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Πειραιάς: Κατέρρευσε διώροφο κτίριο στο Πασαλιμάνι – Νεκρός ένας 31χρονος αστυνομικός

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr