ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν δύο επισκέπτες στη Βουλή – Εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης

Συνελήφθησαν δύο επισκέπτες στη Βουλή – Εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων,

Δύο επισκέπτες πέρασαν την πύλη της Βουλής επί της Βασιλίσσης Σοφίας, σε διαφορετικούς χρόνους, γιατί είχαν ραντεβού με πολιτικά πρόσωπα.

Δεν κατόρθωσαν όμως να τους συνάντησαν, καθώς τα ειδικά μηχανήματα στην πύλη του κοινοβουλίου «σκάναραν» τις ταυτότητες τους και όταν διαπιστώθηκε ότι «απασχολούσαν» τις αρχές, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα σε βάρος του ενός επισκέπτη εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία και του δεύτερου για αδικήματα της εργατικής νομοθεσίας. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Τα high-tech συστήματα στην είσοδο της βουλής επί της Βασιλίσσης Σοφίας. είναι συνδεδεμένα on line με τα τερματικά της Αστυνομίας, αλλά και τη βάση δεδομένων της Interpol έτσι ώστε να εντοπίζουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα με το νόμο υπάρχει σε ελληνικό ή διεθνές επίπεδο και να οδηγούν τους «καταζητούμενους» στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο

Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Ο Διονύσης Καλαματιανός παραιτήθηκε από βουλευτής και εντάσσεται στην ΕΛ.Α.Σ.

Συνταγματική Αναθεώρηση: Κανένα άρθρο δεν συγκέντρωσε 180 ψήφους – Καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση

Συνταγματική Αναθεώρηση: «Ναι» μόνο από τη ΝΔ στην πρώτη ψηφοφορία, αλλά και με «γαλάζιες» απώλειες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr