ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η σιωπή δεν βοηθά, αλλά τα παιδιά αυτά να ξέρουν ό,τι η βία δεν βοηθά, η βία δεν έχει λογική, δεν κάνεις κάτι με τέτοιες κινήσεις», λέει η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, σχολιάζοντας την επίθεση αναρχικών στο σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού, για την στήριξη του Ντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για την επίθεση με τρομοδέμα από την οποία τραυματίστηκε ο Λουκάς Παπαδήμος.
Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού τονίζει ό,τι δεν φοβάται, ενώ υπερασπιζόμενη τον κ. Παπαδήμο έναντι των νεαρών αναρχικών που διαμαρτύρονται σημειώνει «έχουν μια ιδεολογία, ακούνε διάφορα, ίσως μισούν ή ίσως να φοβούνται, όμως είναι λάθος το πώς σκέφτονται για εκείνον».
Η Σάννα Ινγκραμ δηλώνει έκπληκτη για την «επίσκεψη» των διαμαρτυρόμενων στο σπίτι της, ιδίως διότι μεταξύ των νεαρών αντιεξουσιαστών ήταν και γυναίκες.΄
Όπως λέει, θα μπορούσαν ακόμη και να συζητήσουν, αν το επεδίωκαν με τον πρώην Πρωθυπουργό, σημειώνοντας όμως ότι ουδείς το επεδίωξε, υπογραμμίζοντας για τον Λουκά Παπαδήμο ό,τι «λάθος άτομο έχουν στο στόχαστρο. Ήρθαν στο σπίτι, αλλά δεν ρώτησαν γι` αυτόν, δεν μίλησαν μαζί του…».























































