ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι λέει ο Στέφανος Χίος για τους πυροβολισμούς στα γραφεία της εφημερίδας του

Tι λέει ο Στέφανος Χίος για τους πυροβολισμούς στα γραφεία της εφημερίδας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Καλλιθέα, Στέφανος Χίος,

Για εισβολή «σωματώδη άνδρα» με απειλές και βιαιοπραγίες κάνει λόγο το «Μακελειό», στη δική του εκδοχή για το συμβάν με τον πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας, στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα, σε κείμενο που αναρτήθηκε στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας αναφέρεται ότι το απόγευμα της Μ. Τετάρτης μπήκε στα γραφεία ένας «νεαρός σωματώδης άνδρας» με «απειλές και βιαιοπραγίες», ο οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο.

«Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο για το οποίο δεν έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι ακριβώς συνέβη», συνεχίζει το δημοσίευμα, που σημειώνει ότι ο «σωματώδης άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής» και πως αμέσως μετά την είσοδό του «εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προφανώς μετά από κλήση του φερόμενου δικαστικού επιμελητή. Ισχυρίζεται ότι κάποιος άγνωστος προς το παρόν, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό».

Το δημοσίευμα καταγγέλλει ότι οι άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν τον χώρο και τα γραφεία της εφημερίδας διακόπτοντας την εργασία των δημοσιογράφων.

«Εχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει.

»Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριείχε αποκαλύψεις – «φωτιά»!

Αυτή τη στιγμή ανακρίνουν τους δημοσιογράφους και ερευνούν τους χώρους», αναφέρει ακόμη το δημοσίευμα.

«Καταγγέλλουμε τον αστυνομικό διευθυντή Χριστόπουλο ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρείας», συνεχίζει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθωώθηκε ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Δεσμεύτηκαν στο δικαστήριο ότι «το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία»

Μίλο Γιαννόπουλος: Απελάθηκε από τις ΗΠΑ ο ακροδεξιός σχολιαστής – Το «προφίλ» του

Πέθανε ο Κυριάκος Καζάκος, σε ηλικία 103 ετών, μακροβιότερο μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο σύζυγος γνωστής τηλεοπτικής δημοσιογράφου

Το Κατάρ διοχετεύει εκατομμύρια για να διαμορφώσει τις απόψεις των νεαρών Αμερικανών για το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr