Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκινούν σήμερα οι απολογίες για την υπόθεση ηρωίνης

Ξεκινούν σήμερα οι απολογίες για την υπόθεση ηρωίνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σήμερα Τρίτη ξεκινούν οι απολογίες των συλληφθέντων για την υπόθεση ηρωίνης, μετά τον εντοπισμό νέας ποσότητας 986 κιλών και 600 γραμμαρίων το Σάββατο σε αποθήκες στο Κορωπί, η οποία συνδέεται με τον εντοπισμό ηρωίνης πάνω του ενός τόνου, που είχε κατασχεθεί στις 12 Ιουνίου, σε άλλη αποθήκη στην ίδια περιοχή και σε βίλα στη Φιλοθέη.

Οι 14 συνολικά συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν σε 3 ομάδας και σε 3 συνολικά μέρες, έως δηλαδή την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα απολογηθούν σε ανακριτή και εισαγγελέα ορισμένα από τα μέλη του πληρώματος του πλοίου «NOOR ONE» που μετέφερε την ηρωίνη στην Ελλάδα, την Τετάρτη ο 32χρονος Έλληνας μαζί με τον 47χρονο Ιρανό υπήκοο που φέρεται να παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση και την Πέμπτη η 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.

Εναντίον όλων των συλληφθέντων, έχει απαγγελθεί η κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Επίσης έχει σχηματισθεί ξεχωριστή δικογραφία για λαθρεμπορία καυσίμων για κάποιους από τους συλληφθέντες καθώς στο πλοίο βρέθηκαν 18 τόνοι καυσίμου χωρίς παραστατικά.

Υπενθυμίζεται ότι σχετικά με τον εντοπισμό της πρώτης ποσότητας ηρωίνης άνω του ενός τόνου, έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε Τούρκοι υπήκοοι, ένας Αλβανός αλλά και τρεις Έλληνες, εκ των οποίων ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Η συνολική ποσότητα ηρωίνης των δύο τόνων και εκατόν είκοσι κιλών (2,120 kgr) αποτελεί τη μεγαλύτερη που έχει βρεθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος, ενώ το δεξαμενόπλοιο «NOOR ONE» με σημαία Τόγκο, με το οποίο μεταφέρθηκε στη χώρα μας, βρίσκεται στη Βλήχα Ελευσίνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ρωσία: Συλληφθέντες για εμπόριο ναρκωτικών στέλνονται στο μέτωπο της Ουκρανίας

Η Ιορδανία βομβάρδισε αποθήκες ναρκωτικών στη Συρία – Μάχες με ναρκέμπορους στα σύνορα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr