ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κρεοπωλείο διέρρηξε μετά την απρόκλητη επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο 36χρονος ομογενής από τη Γεωργία, ο ένας εκ των συνολικά τεσσάρων μέχρι στιγμής συλληφθέντων για τα επεισόδια του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, ο 36χρονος μαζί με άλλους δύο δράστες δρώντας από κοινού, εισήλθαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε κρεοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν συρτάρι ταμειακής μηχανής στην οποία υπήρχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Οι δράστες λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν.
Μάλιστα, στην κατοχή του ενός (όχι του 36χρονου) βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
Η δίκη για τη διάρρηξη πήρε αναβολή και ο ίδιος θα παρουσιαστεί στο αυτόφωρο την ερχόμενη Πέμπτη για τη ληστεία στο κρεοπωλείο. Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με την επίθεση κατά Μπουτάρη, θα παρουσιαστεί στο αυτόφωρο σήμερα Δευτέρα.























































