ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει η 19χρονη από την Πετρούπολη η οποία ομολόγησε ότι έπνιξε το βρέφος της αμέσως μόλις το γέννησε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της.
Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έλυσε τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα καθώς τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της άποψης του δεύτερου ο οποίος είχε ζητήσει την προφυλάκιση της νεαρής κοπέλας.
Αντίθετα, ο ανακριτής είχε εκφράσει την άποψη πως η κατηγορούμενη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με όρους.
Η 19χρονη παρέμεινε σε κατ΄ οίκον περιορισμό μέχρι το συμβούλιο να αποφασίσει για την τύχη της και τώρα θα οδηγηθεί στη φυλακή.
Προσωρινά κρατούμενη έχει κριθεί και η μητέρα της 19χρονης η οποία απολογούμενη παραδέχθηκε πως πέταξε το άψυχο κορμάκι του μωρού στα σκουπίδια.























































