ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βιασμός, Κακοποίηση Ανηλίκου, Καμένα Βούρλα, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Σεξουαλική Κακοποίηση, Φθιώτιδα,

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού - Ο ρόλος της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ στα Καμένα Βούρλα από την νέα υπόθεση ασέλγειας ενός 52χρονου σε ένα ανήλικο κορίτσι μόλις δεκατεσσάρων ετών.
Πρόκειται για έναν υπάλληλο του δήμου Καμένων Βούρλων, ο οποίος μάλιστα ήταν στενός φίλος της οικογένειας της ανήλικης κοπέλας και καταγγέλθηκε την Πέμπτη από το θύμα και την μητέρα της.
Ο 52χρονος φέρεται να θώπευε το ανήλικο θύμα του σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της, την περίοδο 2016-17 όταν η κοπέλα ήταν 13 χρονών.
Αμέσως μετά την καταγγελία για ασέλγεια, ο Eισαγγελέας Λαμίας κίνησε αστραπιαία τις διαδικασίες και αφού η μικρή κοπέλα εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρους του 52χρονου.
Να σημειωθεί ότι από την ώρα της καταγγελίας δεν χρειάστηκαν παραπάνω από έξι ώρες για την άμεση σύλληψη του δράστη.
Αυτό που προκαλεί πραγματικό «σοκ» είναι το γεγονός πως μετά την πρώτη καταγγελία σε μερικές ώρες εμφανίστηκαν άλλες δυο κοπέλες καταγγέλλοντας και αυτές με τη σειρά τους τον 52χρονο για ασέλγεια.
Παράλληλα, οι άντρες της αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, ενώ κατάσχεσαν ένα σταθερό υπολογιστή αλλά και ένα λαπ-τοπ, στα οποία βρέθηκε πορνογραφικό υλικό.






















































