ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τρομοκρατία, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Φυλακές, Φυλακές Κορυδαλλού, Χαλκίδα, Χριστόδουλος Ξηρός,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις φυλακές Χαλκίδας μετήχθη σήμερα το πρωί Δευτέρας, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα, ο καταδικασμένος σε 6 φορές ισόβια για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίες πρόκειται βήμα βήμα να μετατραπούν σε σωφρονιστικό κατάστημα υποδίκων.
Όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών του Κορυδαλλού μετήχθη στις φυλακές Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας.























































