ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Δωδεκάνησα, ΕΚΑΒ | Eθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Παιδιά, Ρόδος, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
Καρδίτσα: Άγνωστος ή άγνωστοι βίασαν 3 μηνών θηλυκό κουτάβι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πολλή προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί την καταγγελία των γονέων ενός ανήλικου παιδιού σε βάρος ενός 44χρονου εργαζόμενου στο ΕΚΑΒ Ρόδου, ότι κατά την διάρκεια της παραμονής του παιδιού τους στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, τού έκανε άσεμνες πράξεις.
Η καταγγελία έγινε με βάση μαρτυρίες άλλων παιδιών που είπαν στους γονείς τους ότι ο 44χρoνος προκαλούσε το ανήλικο παιδί με τις πράξεις του.
Βάσει της μήνυσης που υποβλήθηκε, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη την Κυριακή.
Την Δευτέρα, ο 44χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του όρισε δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ωστόσο, διέταξε τους αστυνομικούς να συνεχίσουν την προανάκριση για να διαπιστωθεί αν η κατηγορία σε βάρος του είναι βάσιμη.























































